петък 26, април 2024г.
Текущи новини
Дата на публикуване: 29.03.2023г.
Кратък текст на новината:

Ученици от Ивайловград и Маджарово премериха сили в приятелски двубои по волейбол и футбол


Съдържание на новината:

Още снимки

СУ „Христо Ботев“ – гр. Ивайловград бе домакин на приятелски срещи по волейбол и футбол, в които сили премериха ивайловградски ученици и ученици от СУ „Димитър Маджаров“ – гр. Маджарово.

Спортният салон на нашата гимназия се превърна в арена на истинска спортна надпревара, в която юношеският отбор на Ивайловград извоюва победа с 3:0 гейма срещу отбора на Маджарово.

Срещата при девойките беше също толкова емоционална и оспорвана. В крайна сметка обаче спортният дух на момичетата от СУ „Христо Ботев“ взе връх над ентусиазма на момичетата от СУ „Димитър Маджаров“ и срещата приключи с 3:2 гейма в полза на нашите волейболистки.

След кратка почивка сцена на съревнованието между отборите на училищата от двата южни града бе спортната площадка в Ивайловград, където се проведе футболна среща. Безапелационни победители в мача бяха момчетата от ивайловградското средно училище.

Съдия на срещата бе Стоян Делчев, президент и треньор на ФК „Раковски“ Ивайловград.

Янко Кръстев – учител по физическо възпитание и спорт и ръководител на учениците, взели участие в приятелските срещи – благодари на всички за доброто представяне.

Утре момчетата от  СУ „Христо Ботев“ – гр. Ивайловград, заедно със своя ръководител г-н Кръстев, пътуват за Димитровград, където ще вземат участие в областно първенство по волейбол.


Публикувано от:
Матева, Златина
Учител по български език и литература