петък 03, май 2024г.
Конкурси, състезания, олимпиади
Съобщението е:
за сведение

Съдържание на съобщението:

В областният кръг на националната олимпиада по „Химия и опазване на околната среда“, ученици от различни учебни заведения демонстрираха впечатляващи познания и умения. Димитър Кондузов, ученик в 7 клас в СУ „Христо Ботев“, гр. Ивайловград, се класира на първо място със своето изключително представяне, като показа дълбоко разбиране на химическите процеси и техните приложения.

В областния кръг на олимпиадата по „Географията и икономика“ , учениците също постигнаха  върхови резултати. Седмокласниците Ивет Бояджиева и Димитър Кондузов  се отличиха с изключителни познания, спечелвайки съответно първо и второ място в областния кръг. Малко не достигна на Деница Райкова, също от седми клас, да се класира в челната тройка.

Учениците се готвят да представят своето училище на националните кръгове на олимпиадите, където ще имат възможност да се състезават с най-добрите от цялата страна. Нека им пожелаем успех в следващите им предизвикателства и нека се гордеем с тях за техните изключителни постижения!

   


Публикувано от:
Хорозова, Александра
Директор